Autoriseret ergoterapeut

Goldschmidtsvej 17 · 2000 Frederiksberg

Telefon 26 82 38 71 · ihm@boerneergoterapeut.dk

 

Hvad er en Dreampad?

Dreampad indsovning søvnkvalitet

Puden forbedrer indsovning og søvnkvalitet, reducerer stress og mindsker sansemæssig hypersensitivitet.

Dreampad´en leverer musik via blide, beroligende vibrationer, som kun høres af brugeren. Den bibringer brugeren en afslappende respons fra krop og sind, som meget rammende kan beskrives som ”massage for nervesystemet”.

Dreampad´en indeholder en iPod med 5 forprogrammerede musikprogrammer, hvoraf det ene er baseret på klassiske musikstykker, de fire øvrige er inspireret af omgivelserne: Moonrise, Harmonic Continuum, Tranquil Landscapes og Seaside Strings. Vibrationerne fra musikken ledes til kroppen via to små boneconductorer, som er fæstnet til hovedpuden netop der, hvor hovedet hviler. Musikprogrammerne varer ved i 2 timer, men kan efter behag justeres til kortere eller længere spilletid.

Dreampad musikken fremhæver pga. den udviklede Intrasound Technology, netop de frekvenser i det auditive spektrum, som er mest befordrende for afslapning og søvn.

Dreampad kan med fordel bruges af særligt sensitive forud for behandling med lytteterapien Integrated Listening. Læs mere under Lytteterapi.

I USA forskes der netop i anvendelse af Dreampad´ens effekt for personer med stressrelateret søvnløshed, traumer, Posttraumatisk Stress Syndrom, samt børn med ADHD og autisme.

Jeg kontaktes gerne for uddybende information om Dreampad og mulighederne for leje og afprøvning heraf.

Se også www.integratedlistening.com/dreampad